Italia: Mihai și Claudia o poveste de dragoste sfârșită tragic. Cei doi și-au pierdut viața într-un accident dramatic

Mihai Mariutei și Claudia Martin erau doi tineri români din Italia și de curând între ei se înfiripase o poveste de dragoste. Prea scurtă și prea puțin trăită, la fel ca viața celor doi care au sfârșit în mod tragic într-un grav accident rutier.

Mihai, 34 de ani și Claudia, de doar 26, au decedat sub fiarele unei mașini Mercedes în care călătoreau în noaptea de 23 spre miercuri, 24 octombrie, la Ghedi, provincia Brescia, în nordul Italiei. Mașina a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat în canalul adiacent, iar cei doi tineri nu au mai avut nicio șansă la viață.

Corpul neînsuflețit al lui Mihai Mariutei se va întoarce astăzi, 26 octombrie, în România, informează Brescia Oggi. La bordul unui avion, corpul tânărului de 34 de ani care în Italia locuia la Manerbio, va ajunge în orașul Iași, unde va fi îngropat în pământul său natal conform tradițiilor strămoșești.

Claudia Martin locuia împreună cu familia la Ghedi, iar astăzi este ziua de condoleanțe pe care părinții și mulți prieteni ai lor, îngroziți de cele întâmplate și răpuși de durere, le vor primi de la comunitatea din zonă.

O relație, între Mihai și Claudia, începută acum câteva luni și care s-a încheiat în modul cel mai tragic, cu decesul celor doi și cu multă durere pe care o lasă în urma lor. Pe Mihai Mariutei îl plânge și fiica sa iubită, Jessica, în vârstă de 8 ani, care locuiește în prezent cu fosta sa soție.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI