Italia: moarte fulgerătoare pentru un muncitor român de 47 de ani. Rudele l-au găsit fără suflare

Nicușor Tăgîrță, bărbat român în vârstă de 47 de ani, a murit în somn lovit de un atac de cord fulminant. Nu a reușit nici măcar să ceară ajutor iar când fratele și vărul care locuiau cu el au mers să-l trezească pentru că trebuiau să meargă la muncă, l-au găsit fără suflare. Au fost imediat alertate echipele medicale ale serviciului de urgență de la 118 dar nu mai era nimic de făcut pentru conaționalul nostru.

Nicușor Tăgîrță era muncitor la o fabrică de mobilă din Gaiarine, în provincia Treviso din nordul Italia, venea din Focșani și lasă în urma sa o soție și doi copii.

Venise în Italia pentru muncă, mulți ani în urmă și locuia împreună cu rudele sale. Nicușor Tăgîrță, timp de 12 ani, scrie tribunatreviso.it, a fost lucrător în departamentul de producție al Alf, renumită companie de mobilă a familiei Piovesana, deținută de președintele Unindustria Treviso, Maria Cristina Piovesana.

Societatea pentru care lucra conaționalul nostru a transmis condoleanțe familiei și a ajutat în operațiunile necesare pentru repatrierea corpului. Soția și copiii trăiesc în România, iar câștigurile românului nostru erau folosite pentru a-și susține material familia. Pentru sărbătorile de Crăciun vroia să meargă acasă, la ei, pentru a petrece împreună sărbătorile, dar ieri a avut loc tragedia. Nicușor Tăgîrță a locuit într-unul din apartamentele din San Pio X din Francenigo, apartamente pe care compania le pune la dispoziția angajaților. Vestea morții sale fulgerătoare a fost dată în jurul orei 6.00 din 17 decembrie, iar la fața locului s-a prezentat imediat personalul medical de urgență.

Infarctul suferit l-a lovit în timp ce dormea și medicii nu au putut decât să constate moartea românului nostru. După observațiile specifice, corpul a fost transferat în casa funerară a companiei Frè din Gorgo al Monticano, așteptând sosirea familiei din România și eliberarea actelor necesare pentru înmormântare și repatriere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI