Italia: Moarte misterioasă pentru un tânăr român de 18 ani găsit fără viață în locuința sa

Un tânăr român în vârstă de 18 ani, rezident la Chiusi Scalo, în provincia Siena din Toscana, a fost găsit vineri, 29 iunie, fără viață, în casa în care locuia din via Oslavia, în vechea clădire care adăpostea lucrătorii de la cuptorul de pâine.

În ceea ce privește cauzele care au dus la decesul conaționalului nostru, din primele declarații ale autorităților se presupune că un atac de cord a provocat moartea tânărului, în urma asimilării unei supradoze de droguri sau a unui cocktail greșit între alcool și droguri. Dar nimeni, nici măcar printre vecini, nu a declarat că acesta ar fi fost cunoscut ca o persoană care ar fi obișnuit să se drogheze. Va fi autopsia cea care va clarifica cauza exactă a morții tânărului de 18 ani.

Băiatul român, care locuia la Chiusi de ceva vreme, nu studia și nu avea un loc de muncă stabil, scrie Prima Pagina Chiusi.

Au intervenit la fața locului personalul sanitar de la 118 și poliția, care nu au putut decât să constate moartea tânărului. Autoritățile au început verificările imediate pentru a înțelege ce s-a întâmplat. În momentul de față nu se știe dacă băiatul era singur atunci când s-a simțit rău sau dacă mai era cineva cu el. Ancheta declanșată urmează să verifice și să constate dinamica faptelor care au dus la moartea conaționalului nostru.

Deocamdată rămâne doar drama și misterul unei morți neobișnuite și absurde.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol