Italia: momente de groază pentru o îngrijitoare română, s-a trezit cu hoțul în casa bătrânei asistate

O îngrijitoare română de 59 de ani a trăit câteva clipe de groază în seara zilei de ieri, 19 aprilie 2018, după ce s-a găsit față în față cu un hoț pătruns în casa bătrânei pe care o îngrijește, situată pe via Nomentana din capitala Italiei.

Conform celor relatate de presa italiană, conaționala noastră se afla în sufrageria locuinței respective când un tânăr egiptean de numai 17 ani a pătruns pe balcon în apartamentul situat la etajul 1 al clădirii și a ajuns în aceeași încăpere cu îngrijitoarea română.

Amenințând-o cu o bară de fier, jefuitorul a pus-o pe femeia de 59 de ani să-l conducă în dormitorul bătrânei asistate de unde a furat apoi toți banii găsiți. Conaționala noastră, cuprinsă de panică, a început apoi să țipe, trezind astfel vecinii care au sunat imediat la 112 și au chemat carabinierii la fața locului.

În numai câteva minute, o patrulă a carabinierilor a sosit la fața locului și l-a prins pe tânărul infractor egiptean în timp ce cobora pe tuburile de gaz ale clădirii, pe unde urcase inițial în apartamentul cu pricina. La mică distanță de el se alfa un alt tânăr, complicele său, care stătea de pază.

Banii furați au fost înapoiați bătrânei îngrijită de femeia română iar infractorul a fost arestat și condus la Centrul de Primire a Minorilor din via Virginia Agnelli, Roma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI