Italia: Monica a fost găsită fără viață la ușa locuinței sale. Anchetat soțul pentru rele tratamente aplicate

Monica Godos, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită moartă la ușa locuinței sale din strada Colle Orlando, localitatea Pescara (Abruzzo) în seara zilei de 30 mai 2018.

Corpul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost găsit chiar de soțul Monicăi, cetățean român și el, care a anunțat imediat autoritățile. Potrivit celor relatate de carabinieri, citați de ziarul local Il Pescara, bărbatul se afla în stare de ebrietate în acel moment, apoi a fost transportat la spital în stare de șoc.

Pe corpul femeii au fost găsite mai multe vânătăi care, după o primă analiză a medicului legist, nu par a fi conectate cu decesul femeii, ci ar fi fost provocate cu câteva zile înainte. În plus, autopsia care a fost executată ieri, 31 mai 2018, nu a adus clarificări încă în privința dubiilor avute de anchetatori asupra cauzei decesului.

Cea mai credibilă pistă pe care merg acum carabinierii este cea a unei morți accidentale. Monica Godos ar fi căzut pe scări, probabil din cauza unei stări de rău, mai scrie sursa citată. Atât ea cât și soțul ei  se pare că aveau probleme cu alcoolul și trăiau în condiții de sărăcie.

Cu toate acestea, soțul Monicăi este acum anchetat pentru rele tratamente aplicate soției, se mai precizează, dar nu i s-a adus oficial nicio acuzație încă în ceea ce privește decesul soției sale. Bărbatul a fost interogat timp îndelungat de către carabinieri, care încearcă să înțeleagă cum au decurs lucrurile înainte de decesul femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru anchetatori există și posibilitatea ca soțul femeii să o fi împins pe aceasta pe scări în timpul unei discuții aprinse.