Italia: muncitor român de 23 de ani și muncitor senegalez morți în accident tragic. Un alt român în stare foarte gravă la spital

Mașina Fiat Punto implicată în accident. Sursa foto: http://www.targatocn.it

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 7.00 din această dimineață de duminică, 5 noiembrie 2017, în localitatea Fossano, provincia Cuneo, unde două automobile s-au lovit frontal, ducând la moartea a doi muncitori agricoli și spitalizarea în stare foarte gravă a unui alt muncitor.

Cele două automobile, marca Fiat Punto și Mercedes, circulau pe via Mondovi din localitatea menționată mai sus iar dintr-o primă reconstituire a dinamicii accidentului reiese că mașina Fiat Punto a derapat, probabil datorită umidității prezente pe asfalt în urma ploilor recente  și s-a lovit frontal de automobilul Mercedes.

Mașina Mercedes implicată în accident. Sursa foto: http://www.targatocn.it

În urma impactului, doi muncitori care se aflau în automobilul Fiat și-au pierdut viața pe loc: este vorba despre S.M., un tânăr român de 23 de ani, și D.C., un bărbat senegalez de 40 de ani. Un al treilea pasager al mașinii Fiat, tot de cetățenie română dar a cărui identitate nu s-a făcut publică încă, a fost transportat la spitalul Santa Croce din Cuneo în stare foarte gravă. Șoferul automobilului Mercedes a fost transportat și el la spital dar cu răni ușoare, starea sa de sănătate nefiind în pericol.

La fața locului au fost prezente mai multe ambulanțe și a fost necesară și intervenția pompierilor din Cuneo. Carabinierii din zonă investighează acum pentru a reconstrui cu exactitate dinamica accidentului și a stabili eventualele responsabilități, relatează ziarul local din provincia Cuneo, TargatoCN.

Distribuie acest articol