Italia: Muncitor român găsit mort cu un cuțit înfipt în piept. Sinucidere sau crimă?

Un muncitor agricol de origine română, care trăia la Vigasio, provincia Verona, din Veneto, a fost găsit fără viață, cu o lamă de cuțit înfiptă în piept, informează veronasera.it.

Trupul conaționalului nostru a fost descoperit în pat, de către soția sa, care a sunat imediat la serviciul de urgențe de la 118. Personalul sanitar a alertat apoi carabinierii care fac cercetări pentru a se stabili dacă este o sinucidere sau o crimă.

Bărbatul român era culcat pe pat, cu fața în sus și cu un cuțit înfipt în piept. Așa l-a găsit soția sa, sâmbătă seara, 14 iulie, când s-a întors acasă, în Corso Vittorio Emanuele al II-lea din Vigasio. Cei doi au împreună 3 copii și erau veniți în Italia la muncă, locuiau în curte cu alte persoane originare din estul Europei, fiind bine integrați în societatea italiană, scrie tgverona.it.

La fața locului s-au prezentat agenții de poliție din Vigasio, cei de la divizia operațională și mobilă din Villafranca și Poliția Științifică de la Verona. Investigațiile continuă și se așteaptă în aceste momente rezultatul autopsiei corpului conaționalului nostru, pentru a se putea stabili dacă și-a luat singur viața sau a fost ucis.