Italia: Muncitor român la pădure mort sub un copac, a rămas blocat între rădăcinile arborelui

Un bărbat român în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața astăzi, 7 februarie, în pădurea din Villandro, provincia Bolzano (Trentino Alto Adige) ucis de trunchiul unui copac pe care tocmai îl tăiase. Niciun ajutor nu i-a mai putut salva viața, bărbatul a murit din cauza rănilor suferite, scrie Il Dolomiti.

Accidentul dramatic a avut loc în jurul orei 14.45, bărbatul român era muncitor sezonier în pădurea respectivă. El a rămas blocat între rădăcinile arborelui și a fost izbit la pământ de trunchiul greu al copacului care a căzut peste el. A suferit o lovitură puternică la cap care i-a fost fatală, medicii sosiți la locul accidentului au spus că muncitorul român a murit probabil instantaneu. Echipa de pompieri a avut nevoie de o oră pentru a reuși să scoată corpul bărbatului dintre rădăcinile mari ale copacului. Zona în care s-a produs tragedia era una cu teren abrupt, în mare parte cu pământ umed și înghețat.

S-a intervenit cu ajutorul elicopterului și au mai fost prezenți salvamontiștii și carabinierii care fac cercetări pentru a înțelege cu exactitate dinamica accidentului și pentru a stabili cine este responsabil de ceea ce s-a întâmplat.