Italia: muncitor român se stinge din viață după 17 zile de agonie. Suferise un accident de muncă pe care colegii au încercat să-l ascundă

Un muncitor român în vârstă de 40 de ani s-a stins din viață în dimineața zilei de ieri, 10 martie 2019, după 17 zile de agonie pe patul de spital, anunță InterNapoli.it.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru a suferit un grav accident de muncă în data de 21 februarie, accident pe care colegii săi care l-au transportat la spital ar fi încercat să-l ascundă, spunând medicilor că muncitorul român a fost lovit de o mașină.

- Continuarea după publicitate -

Nefiind convinși de cele spuse de colegii bărbatului român și având în vedere că rănile suferite de victimă nu erau compatibile cu un accident de mașină, medicii au chemat Poliția pentru a investiga asupra cazului. În scurt timp, anchetatorii au descoperit că muncitorul român căzuse, de fapt, de la o înălțime de circa 6 metri, de pe o schelă instalată pe un șantier situat între localitățile Giugliano și Parete din provincia Caserta.

Conaționalul nostru, care era rezident în localitatea Parete, a fost internat în stare foarte gravă la spitalul Sant’Anna e San Sebastiano din Caserta, dar în ciuda tuturor eforturilor din partea medicilor pentru a-i salva viața, bărbatul a decedat în cursul dimineții de ieri, după 17 zile de agonie pe patul de spital.

Procuratura din Caserta a dat ordin să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit al muncitorului român, urmând apoi ca acesta să fie pus la dispoziția familiei pentru funeralii, mai scrie sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI