Italia: Un muncitor român și unul din Republica Moldova au dat foc unei camionete pentru că nu și-au primit plata muncii lor

Carabinierii italieni din San Pietro in Cariano, provincia Verona, din Veneto, au arestat doi bărbați, un român și unul originar din Republica Moldova, care, după ce au prestat anumite lucrări de construcție, au dat foc la camioneta proprietarului pentru că acesta nu i-a plătit pentru munca lor.

Cei doi au afirmat că nu și-au primit banii cuveniți și drept răzbunare au cerut împrumut camioneta, după care i-au dat foc

Carabinierii au fost anunțați în noaptea de duminică spre luni, 11 martie, că pe via Donizetti, la Negrar di Valpolicella, o camionetă Renault Master este cuprinsă de flăcări. Ajunși la locul indicat, militarii i-au găsit în apropiere pe cei doi bărbați. Oarecum satisfăcuți de fapta lor, lucrătorii aveau asupra lor băuturi alcoolice pe care tocmai se pregăteau să le consume.

Muncitorul român și cel moldovean au mărturisit ulterior carabinierilor că au dat intenționat foc camionetei pentru că proprietarul nu le-a plătit anumite lucrări în construcții pe care aceștia i le-au efectuat.

Vehiculul, distrus complet de flăcări, a fost pus sub sechestru, în timp ce muncitorii au fost trimiși în judecată în stare de libertate pentru infracțiunea de pagubă în dauna avutului privat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul