Italia: muncitor strivit de tractorul pe care-l manevra în timp ce încerca să scoată rădăcina unui copac

ACTUALIZARE 14.01.2020

Datorită unor noi informații primite de la Laura, o femeie română rezidentă în zonă, am aflat că bărbatul decedat nu este de naționalitate română, ci macedonă și se numește Dimitrija Micevski.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a murit duminică, 12 ianuarie 2020, în localitatea italiană Castelnuovo Bormida din provincia Alessandria în urma unui grav accident de muncă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:30, scrie ziarul local Il Piccolo, când bărbatul român încerca să scoată din pământ rădăcina unui copac cu ajutorul unui lanț legat de tractorul pe care-l manevra. Din primele informații reiese că bărbatul român ar fi pornit în viteză cu tractorul, dar rădăcinile erai prea tare îngropate în pământ pentru a fi smulse cu ușurință și asta a făcut ca tractorul să se răstoarne peste cap, prinzându-l pe conaționalul nostru sub el.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alte persoane prezente în zonă au chemat ambulanța la locul accidentului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit altor surse din presa italiană, victima lasă în urma sa o soție îndurerată și doi copii.