Italia: A murit după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Ultimul omagiu pentru Mioara Riglea

Moartea, trecerea în neființă, face parte din existența noastră perenă și este inevitabilă. Nu trebuie să ne înspăimânte, viața începe și se termină, este natural ca firul vieții noastre să se curme la un moment dat. Tragic, crud și nemilos este însă, când acest fir se frânge la o vârstă tânără, prea tânără poate, când ai fi putut avea vreme să mai faci încă multe lucruri pentru tine, pentru copii, pentru toți cei din jurul tău.

Mioara Riglea, 39 de ani, a murit vineri 14 septembrie, la spitalul din Velletri. Suferea de o formă gravă de cancer la pancreas

Comunitatea românilor din Velletri, o localitatea din Lazio, în apropierea Romei, este profund îndurerată de dispariția conaționalei noastre, Mioara Riglea, care s-a stins la vârsta de 39 de ani, după 3 luni de agonie la spitalul Tor Vergata din Roma. Mioara a fost grav bolnavă, o tumoare i-a pus stăpânire pe pancreas și i-a curmat mult prea devreme viața. „Sunt distruși de durere membrii familiei”, ne-a spus Florentina Florea de la Asociația Românilor din Velletri.

Trupul neînsuflețit al Mioarei va pleca curând spre Bacău, unde conaționala noastră va fi înmormântată în pământul natal, pe care se va întoarce așa cum nimeni nu și-ar dori vreodată să o facă.

Asociația Românilor din Velletri, prin doamna Florentina Florea, face un apel la toți cei care doresc să îi aducă Mioarei un ultim omagiu:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

«Asociația Românilor din Velletri transmite sincere condoleanțe familiei. S-a stins din viață la doar 39 de ani, lăsând în urma sa multă durere. Mioara Riglea a fost în viață o luptătoare dar moartea a învins-o. Lasă în urmă un soț minunat, un fiu de 19 ani, părinți și prieteni, uimiți de moartea sa fulgerătoare. Cine vrea să-i aducă un ultim omagiu, o poate face astăzi luni 17/09/ după prânz, la „camera ardente” din Velletri (la spital). După care Mioara va pleca spre Bacău unde va fi înmormântată.
Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace!»