Italia: Tânără mamă naște la aeroport, cu puțin înainte de a se îmbarca în avion

Aeroporturile lumii, intens traficate, devin în aceste timpuri scene incredibile ale unor momente de neuitat din viața noastră. Ca în cazul unei femei de naționalitate braziliană care a dat naștere unui copil în această dimineață de marți, 22 ianuarie, în jurul orei 8:45, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino-Roma, chiar înainte de a se îmbarca în avionul pentru San Paolo.

Tânăra mamă a fost asistată de personalul de urgență medicală din aeroport și a fost apoi transportată la Spitalul Grassi din Ostia. Se numește Cristina Vidiani De Jesus Santos și se afla în tranzit pe aeroportul din Roma. După ce a ajuns în capitala italiană cu un avion de la Madrid, pasagera trebuia să se îmbarce pentru alt zbor, cu destinația Sao Paulo, dar brusc au început durerile.

Personalul medical de urgență, format dintr-un medic și două asistente medicale au asistat la nașterea unui băiețel perfect sănătos care, după tăierea cordonului ombilical, a fost transportat împreună cu mama sa la spital, relatează La Repubblica.