Italia: Tânără mamă naște la aeroport, cu puțin înainte de a se îmbarca în avion

Aeroporturile lumii, intens traficate, devin în aceste timpuri scene incredibile ale unor momente de neuitat din viața noastră. Ca în cazul unei femei de naționalitate braziliană care a dat naștere unui copil în această dimineață de marți, 22 ianuarie, în jurul orei 8:45, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino-Roma, chiar înainte de a se îmbarca în avionul pentru San Paolo.

Tânăra mamă a fost asistată de personalul de urgență medicală din aeroport și a fost apoi transportată la Spitalul Grassi din Ostia. Se numește Cristina Vidiani De Jesus Santos și se afla în tranzit pe aeroportul din Roma. După ce a ajuns în capitala italiană cu un avion de la Madrid, pasagera trebuia să se îmbarce pentru alt zbor, cu destinația Sao Paulo, dar brusc au început durerile.

- Continuarea articolului după publicitate -

Personalul medical de urgență, format dintr-un medic și două asistente medicale au asistat la nașterea unui băiețel perfect sănătos care, după tăierea cordonului ombilical, a fost transportat împreună cu mama sa la spital, relatează La Repubblica.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA