Italia: Natalia Carp, fetița româncă de 8 ani, speranță pentru podiumul de aur al gimnasticii artistice din peninsulă

Are doar 8 anișori dar e ambițioasă și perseverentă cât pentru un om mare. Natalia Carp este o minune de fetiță, cu părinți de origine română, născută și crescută în Italia, pe insula Ischia din Marea Tireniană, în Golful Napoli.

«Anul acesta a participat la campionatul individual „Allieve Gold” și în semifinale, din 80 de gimnaste din toată Italia a ajuns pe locul 7, fiind prima sa experiență, pentru că aici, în Italia, doar de la vârsta de 8 ani poți participa la campionate de performanță, iar la finala naționala de „Allieve Gold”, la Mortara, a ajuns pe locul 14 din 40 de gimnaste.», ne spune plină de mândrie mama Nataliei.

Natalia Carp, 8 ani, prima din stânga imaginii, alături de antrenorul și colegele sale de echipă

Natalia Carp este singura gimnastă din regiunea Campania a Italiei care a ajuns în finala națională

Practică gimnastica de la vârsta de 4 ani iar anul acesta a fost convocată de Federația Italiană de Gimnastică pentru 5 zile în nordul peninsulei, la Trieste, pentru un antrenament la nivel național.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Viitorul gimnasticii” este intitulat video de mai jos în care se prezintă evoluția micuței Naty, cum este numită de prieteni:

Salve questo è la sorpresa per i 100 mi piace. È un video su Naty Buona visione 😍😍😍❤️

Posted by Natalya Carp piccola ginnasta grande campionessa on Wednesday, 19 July 2017

La școala pe care o frecventează, Natalia Carp este singura gimnastă de origine română și cea mai cotată în acest moment, ea reprezintă o speranță certă pentru viitorul gimnasticii italiene iar cât despre întoarcerea în România, mama micuței spune: „Da, am vrea mult să ne întoarcem, dar nu știm când vom putea face acest lucru.”

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA