Italia: Natalia Carp, fetița româncă de 8 ani, speranță pentru podiumul de aur al gimnasticii artistice din peninsulă

Are doar 8 anișori dar e ambițioasă și perseverentă cât pentru un om mare. Natalia Carp este o minune de fetiță, cu părinți de origine română, născută și crescută în Italia, pe insula Ischia din Marea Tireniană, în Golful Napoli.

«Anul acesta a participat la campionatul individual „Allieve Gold” și în semifinale, din 80 de gimnaste din toată Italia a ajuns pe locul 7, fiind prima sa experiență, pentru că aici, în Italia, doar de la vârsta de 8 ani poți participa la campionate de performanță, iar la finala naționala de „Allieve Gold”, la Mortara, a ajuns pe locul 14 din 40 de gimnaste.», ne spune plină de mândrie mama Nataliei.

Natalia Carp, 8 ani, prima din stânga imaginii, alături de antrenorul și colegele sale de echipă

Natalia Carp este singura gimnastă din regiunea Campania a Italiei care a ajuns în finala națională

Practică gimnastica de la vârsta de 4 ani iar anul acesta a fost convocată de Federația Italiană de Gimnastică pentru 5 zile în nordul peninsulei, la Trieste, pentru un antrenament la nivel național.

„Viitorul gimnasticii” este intitulat video de mai jos în care se prezintă evoluția micuței Naty, cum este numită de prieteni:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Salve questo è la sorpresa per i 100 mi piace. È un video su Naty Buona visione ???❤️

Posted by Natalya Carp piccola ginnasta grande campionessa on Wednesday, 19 July 2017

La școala pe care o frecventează, Natalia Carp este singura gimnastă de origine română și cea mai cotată în acest moment, ea reprezintă o speranță certă pentru viitorul gimnasticii italiene iar cât despre întoarcerea în România, mama micuței spune: „Da, am vrea mult să ne întoarcem, dar nu știm când vom putea face acest lucru.”