Italia: Neculai Roșu ucis de un conațional și aruncat în apa unui canal

Onoranze Funebri Alina

Neculai Roșu, cetățean român în vârstă de 50 de ani, a fost găsit în data de 12 mai 2019 fără viață într-un canal de lângă via dei Casali di San Sisto, zona Fonte Ostiense din Roma. Trupul conaționalului nostru a fost descoperit de un trecător într-un canal de apă, unde inițial a văzut doar un picior ieșind din nămol, dar când a controlat mai bine, a observat că este vorba despre cadavrul unui om.

Ajunși la fața locului, polițiștii nu au găsit atunci semne care să fi lăsat de interpretat că Neculai ar fi suferit o moarte violentă, dar autopsia efectuată în ziua următoare asupra corpului neînsuflețit a scos la iveală unele răni pe care victima le avea în zona craniului, dar și pe corp. Medicul legist s-a pronunțat atunci că rănile nu erau compatibile cu o căzătură accidentală, ci cu lovituri violente, precizează presa italiană.

- Continuarea articolului după publicitate -

A început astfel ancheta pentru a descoperi cine l-a omorât pe bărbatul român de 50 de ani și în scurt timp polițiștii italieni au aflat că în după-amiaza zilei de 11 mai 2019, între Neculai Roșu și un alt cetățean român, identificat cu inițialele M.S.D. în vârstă de 37 de ani și fără rezidență stabilă, a avut loc o ceartă din motive banale.

În data de 14 mai, anchetatorii l-au găsit pe bărbatul român cu care Neculai a avut conflictul, iar acesta a recunoscut imediat că el l-a ucis pe conaționalul său, lovindu-l de mai multe ori cu un baston de fier. Apoi, cu ajutorul fratelui său, l-a aruncat în apa unui canal din apropierea bărăcii unde cei doi locuiesc.

Bărbatul român de 37 de ani a fost astfel pus sub arest pentru crimă, în timp ce fratele său este anchetat în stare de libertate pentru complicitate la ascunderea cadavrului.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!