Italia: Nicoleta Căciulă este posibil să fi fost omorâtă, strangulată cu un cablu electric, confirmă autopsia

Conaționala noastră, Nicoleta Căciulă, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită fără viață de către pompieri în locuința sa din Brunico, provincia Bolzano, în dimineața zilei de 17 iulie, 2018, după ce au intervenit pentru a stinge un incendiu. Corpul Nicoletei se afla pe podea, înfășurat într-o pătură, iar deasupra sa a fost găsit un cablu electric, relatau autoritățile imediat după tragedie.

Nicoleta Căciulă, 46 de ani. Sursa foto: Facebook – profil public

Deși inițial se presupunea că femeia ar fi murit intoxicată cu fum, în timp ce dormea, rezultatele autopsiei sosite ieri au stabilit cu claritate că Nicoleta Căciulă nu a murit nici din cauza fumului inhalat și nici din cauza incendiului.

Potrivit ziarului local Alto Adige, conaționala noastră a murit asfixiată în urma strangulării cu cablul electric găsit pe corpul său, chiar în apropierea gâtului. Potrivit medicului legist care a efectuat autopsia, în plămânii Nicoletei nu au fost găsite urme de fum, dovadă clară că aceasta a decedat înainte ca incendiul să aibă loc.

Anchetatorii merg acum pe ipoteza că Nicoleta a fost ucisă iar incendiul ar fi fost provocat de criminal pentru a carboniza corpul fără viață al femeii și pentru a ascunde urmele teribilei crime.

Nicoleta Căciulă era originară din Vlădești, județul Argeș, dar se afla de mulți ani în Italia și locuia singură în localitatea Brunico, unde lucra într-o fabrică de prelucrare a lemnului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto: Facebook – profil public