Italia: avea pană la mașină și s-a oprit pe marginea străzii, șofer român mort după ce a fost lovit în plin de un camion

Imagine de la locul accidentului. Sursa: IlGiorno.it

 

S-a oprit pe marginea străzii așteptând serviciul de asistență stradală după ce a suferit o pană la furgoneta pe care o conducea. A fost lovit mortal de un camion, de-a lungul șoselei de centură a provincialei 234, în dreptul localității Codogno, provincia Lodi din Lombardia.

Tragedia a avut loc astăzi, 5 octombrie în jurul orei 7.00, când un șofer român, M.P., în vârstă de 36 de ani, a fost nevoit să se oprească cu furgoneta pe care o conducea și să aștepte serviciul de asistență stradală. Aflat în afara cabinei, a fost lovit în plin de un camion al cărui șofer nu a observat prezența conaționalului nostru pe carosabil, relatează ilgiorno.it.

Impactul a fost devastant, șoferul român a fost practic aruncat dincolo de bara de protecție a șoselei. Echipajele medicale de la 118 nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta, șoferul român a decedat pe loc. Traficul de-a lungul șoselei de centură a fost parțial închis.

M.P. era rezident în localitatea Pavia, lasă în urmă o soție îndurerată și o fiică de numai 2 anișori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul