Italia: Program TV de succes, caută bărbați români pentru casting

Compania de producție italiană Corima Srl, cu sediul în Roma, anunță că este în căutare de bărbați de origine română, cu vârste între 40 și 50 de ani, pentru a participa la un casting destinat unui cunoscut program de televiziune.

Corima Srl, cunoscută pentru producerea unor emisiuni de succes, organizează acest casting și oferă contra cost posibilitatea unei expuneri pe ecranul mic.

Deși nu au fost furnizate detalii despre tipul programului care urmează să fie difuzat, este de așteptat ca acesta să ofere o oportunitate importantă pentru cei care vor fi selectați.

Candidații ideali care se acută ar fi bărbați români care vorbesc fluent limba italiană și care dispun de următoarele calități: o bună abilitate de exprimare și o excelentă capacitate de improvizație.

Dacă sunteți interesați de această oportunitate și doriți să încercați o nouă experiență, puteți să vă înscrieți pentru casting prin trimiterea unui email la adresa denise@corima.tv.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Emailul trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele dumneavoastră, vârsta, orașul de proveniență și numărul de telefon la care puteți fi contactat în cazul în care candidatura dumneavoastră ar prezenta interes.

Candidații sunt rugați să atașeze și două fotografii la email – una a întregului corp și un prim plan.

Fotografiile trebuie să fie recente, de calitate bună, preferabil realizate în lumina naturală, fără a fi modificate cu filtre.

Acesta este un moment extraordinar pentru bărbații de origine română care doresc să își încerce norocul în televiziunea italiană și să se bucure de o oportunitate unică de a-și îmbogăți cariera și de a-și lărgi orizonturile profesionale.