Italia: Trei români fură rochii de mireasă în valoare de 150.000 de euro. Proprietara magazinului anunță falimentul

Trei români din Italia au fost arestați după ce la domiciliul lor au fost găsite rochiile de mireasă furate dintr-un magazin de croitorie din Frosinone (Lazio), câteva zile înainte. Acțiunea, bine organizată după cum declară autoritățile italiene, era destinată să aducă un profit de circa 150.000 de euro infractorilor români.

Furtul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 august, la Frosinone, de-a lungul șoselei statale Casilina, în magazinul „Immagine Sposa”. Hoții au forțat o fereastră laterală, mică, dar suficientă pentru a le permite intrarea. Din magazin au sustras rochii pentru ceremonii și rochii de mireasă, care urmau să fie livrate chiar în zilele acestea clientelor. Multe dintre haine trebuiau livrate în aceste săptămâni, iar furtul nu reprezenta doar o daună pentru activitatea comercială „Immagine Sposa”, ci și o problemă reală pentru multe mirese care așteptă cu nerăbdare rochia de gală în aceste zile.

Fereastra pe unde au intrat trei infractori români în magazinul „Immagine sposa” din Frosinone, de unde au furat rochii de mireasă în valoare de 150.000 de euro

De îndată ce a descoperit furtul, proprietatea magazinului, Monica Macciomei, îngrijorată că activitatea sa va intra în faliment, a avizat carabinierii care au început investigațiile. Rezultatul anchetei a dus la descoperirea rochiilor în casa celor trei români, autori ai furtului.

În urma percheziției efectuată de carabinieri, au mai fost găsite la domiciliul infractorilor numeroase sticle de băuturi alcoolice, îmbrăcăminte sport și alte obiecte ilicite, a căror proveniență nu au știut să o justifice.

Cei trei au fost arestați iar rochiile au fost returnate proprietarei magazinului, care va trebui să le livreze viitoarelor mirese, evitând astfel falimentul, așa după cum a declarat pentru tg24.info.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Magazinul „Immagine sposa” din Frosinone, de unde trei infractori români au furat rochii de mireasă în valoare de 150.000 de euro