Italia: Român acuzat că a aruncat de pe un pod și a ucis o femeie care a refuzat avansurile sale

Onoranze Funebri Alina

Ștefan Iulian Catoi, un român în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru uciderea lui Imen Chatbri, femeie originară din Tunisia în vârstă de 37 de ani. Românul este acuzat că a prins femeia de glezne și a aruncat-o de pe Ponte Sisto din Roma în noaptea de 1 spre 2 mai. Bărbatul are pe Facebook cel puțin șapte profile personale, scrie Roma Fanpage.

După o reconstituire a faptelor petrecute, bărbatul român ar fi fost respins de Imen și pentru asta s-ar fi răzbunat. Ștefan, Imen și prietenul său olandez, au petrecut toți trei seara de 1 mai la Antico Caffè Castellino în Piazza Venezia, unde au stat până la ora 1:30. În jurul acelei ore tânărul olandez s-a ridicat și a plecat, supărat pe atitudinea lui Ștefan față de prietena lui căreia i se adresa cu tot felul de complimente și glume cu tentă sexuală.

- Continuarea articolului după publicitate -

După aproximativ două ore, la ora 3:20, femeia era aruncată de pe Ponte Sisto în apele fluviului Tibru. Imen a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă atât când a fost împinsă, cât și atunci când mergea grăbită încercând să scape de un bărbat care o urma îndeaprope. Bărbatul respectiv, potrivit anchetatorilor și mai ales datorită mărturiei iubitului lui Imen, ar fi fost Ștefan Catoi.

El ar fi urmărit-o pe femeie, iar pe pod ar fi încercat anumite avansuri sexuale pe care aceasta le-a refuzat. Într-un acces de furie a împins-o de pe pod în apele tulburi ale fluviului Tibru, apoi a înscenat o falsă sinucidere a victimei. Catoi nu a mărturisit crima, la vederea carabinierilor care l-au arestat a declarat: „Vă înșelați, nu aveți pentru ce să mă arestați.”

Împotriva sa sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar românul este acuzat de crimă cu premeditare.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!