Italia: Român acuzat că a aruncat de pe un pod și a ucis o femeie care a refuzat avansurile sale

Ștefan Iulian Catoi, un român în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru uciderea lui Imen Chatbri, femeie originară din Tunisia în vârstă de 37 de ani. Românul este acuzat că a prins femeia de glezne și a aruncat-o de pe Ponte Sisto din Roma în noaptea de 1 spre 2 mai. Bărbatul are pe Facebook cel puțin șapte profile personale, scrie Roma Fanpage.

După o reconstituire a faptelor petrecute, bărbatul român ar fi fost respins de Imen și pentru asta s-ar fi răzbunat. Ștefan, Imen și prietenul său olandez, au petrecut toți trei seara de 1 mai la Antico Caffè Castellino în Piazza Venezia, unde au stat până la ora 1:30. În jurul acelei ore tânărul olandez s-a ridicat și a plecat, supărat pe atitudinea lui Ștefan față de prietena lui căreia i se adresa cu tot felul de complimente și glume cu tentă sexuală.

După aproximativ două ore, la ora 3:20, femeia era aruncată de pe Ponte Sisto în apele fluviului Tibru. Imen a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă atât când a fost împinsă, cât și atunci când mergea grăbită încercând să scape de un bărbat care o urma îndeaprope. Bărbatul respectiv, potrivit anchetatorilor și mai ales datorită mărturiei iubitului lui Imen, ar fi fost Ștefan Catoi.

El ar fi urmărit-o pe femeie, iar pe pod ar fi încercat anumite avansuri sexuale pe care aceasta le-a refuzat. Într-un acces de furie a împins-o de pe pod în apele tulburi ale fluviului Tibru, apoi a înscenat o falsă sinucidere a victimei. Catoi nu a mărturisit crima, la vederea carabinierilor care l-au arestat a declarat: „Vă înșelați, nu aveți pentru ce să mă arestați.”

Împotriva sa sunt imaginile surprinse de camerele de supraveghere, iar românul este acuzat de crimă cu premeditare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI