Italia: Român beat își bate soția, ea se apără lovindu-l cu coada măturii

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani a fost arestat la Velletri, în apropierea Romei, pentru că și-a lovit soția. Românul, în stare de ebrietate, a fost blocat de agenții de poliție chemați la domiciliul celor doi. Între timp, soția se apărase lovindu-l pe bărbat cu coada măturii.

În seara zilei de miercuri, 30 ianuarie, ofițerii de poliție de la secția din Genzano di Roma, în urma unei semnalări telefonice, s-au prezentat la locuința celor doi soți români care se află în centrul orășelului italian. L-au găsit pe bărbatul de origine română cu inițialele D.F.C. sub influența băuturilor alcoolice, care tocmai își lovise soția. Dar nici aceasta nu a stat cu mâinile în sân, până la sosirea agenților, s-a apărat lovindu-l pe agresor cu coada măturii.

Bărbatul a fost arestat și acuzat de violență în familie, scrie Latina Oggi.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea
    dumneavoastră.