Italia: Român beat la un pas de moarte după ce a căzut într-un canal, salvat de două prostituate

S-a întâmplat în jurul orei 22:00 din seara zilei de miercuri, 16 octombrie 2019, în localitatea italiană La Spezia, unde un bărbat român în vârstă de 34 de ani aflat sub influența alcoolului a fost la un pas de a-și pierde viața după ce a căzut de la o înălțime de peste trei metri în canalul Lagora din localitate.

Din fericire pentru bărbatul român, scrie ziarul local La Gazzetta Della Spezia, două prostituate care se aflau în zonă și au fost martore la scena petrecută în apropierea Liceului Științific Pacinotti, au chemat imediat ajutoare. În scurt timp, la locul incidentului s-au prezentat trei echipaje de pompieri care cu ajutorul scării automate au reușit să-l scoată pe conaționalul nostru din canal. La fața locului s-au prezentat și agenții de la Poliția Locală, o ambulanță de la Crucea Roșie și una cu medic de la 118.

Personalul medical l-a stabilizat pe bărbatul român și l-a transportat apoi la spitalul Sant’Andrea din La Spezia cu cod roșu de urgență. Medicii au declarat că românul, care în ciuda căzăturii de la o înălțime considerabilă era conștient încă, nu se află în pericol de moarte.

Te-ar mai putea interesa și: