Italia: Român beat la volan, pe contrasens, provoacă un accident și rănește 4 tineri

Un bărbat de naționalitate română, cu inițialele B.C., în vârstă de 40 de ani, a fost sancționat drastic de autoritățile italiene după ce, beat la volan, a provocat un accident în urma căruia 4 tineri sunt răniți și spitalizați. Bărbatul avea o alcolemie de 2,5 și conducea cu viteză, pe contrasens, în plin centru istoric al orașului Eboli din provincia Salerno, (Campania).

Conducere în stare de ebrietate și vătămare corporală sunt acuzațiile care i se aduc conaționalului nostru de către ofițerii de poliție care anchetează cazul.

Accidentul frontal s-a produs în apropierea podului de lângă biserica San Biagio. Șoferul român conducea de-a lungul străzilor zonei vechi a orașului fără a respecta semnele rutiere și intrând pe contrasens. Impactul dintre autoturismul Audi A6 al românului și mașina Peugeot în care se aflau cei patru tineri a fost inevitabil. Aceștia au fost toți transportați de urgență la spitalul Santa Maria Addolorata dar, din fericire, au suferit răni ușoare.

Românul de 40 de ani, B.C., a fost oprit și identificat de polițiștii italieni. Șoferul era vizibil beat, scrie Il Mattino. Supus testării cu aparatul alcool test rezultatul a demonstrat că românul a condus cu un nivel de alcool în sânge de peste 2,5. Consecințele accidentului provocat de acesta ar fi putut fi cu mult mai grave!

Șoferului român beat i-a fost reținut permisul de conducere, mașina i-a fost confiscată și are de plătit o amendă administrativă de 6,000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI