Italia: român de 19 ani în stare foarte gravă și bărbat italian mort în urma unui grav accident rutier

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2019, pe via Ariana din localitatea Lariano de lângă Roma, unde două mașini care circulau din sens opus s-au ciocnit. Un tânăr român de 19 ani a fost grav rănit și un bărbat italian de 47 de ani a decedat, scrie ziarul local Latina Oggi.

Cele două autoturisme care s-au tamponat. Sursa foto: Il Messaggero

Accidentul s-a produs între un autoturism Volkswagen Polo, condus de conaționalul nostru cu inițialele S.V. și un Renault Kangoo la al cărui volan se afla un bărbat italian de 46 de ani pe nume Fabio Peluso, rezident în localitatea Artena. Cauzele care au dus la provocarea acestei tragedii sunt încă în curs de investigare, dar din primele informații reiese că tânărul român ar fi adormit la volan sau ar fi pierdut controlul acestuia și a intrat pe banda de sens opus, ciocnindu-se astfel de autoturismul Renault.

Impactul a fost fatal pentru bărbatul italian, care se pare că a decedat înainte de a ajunge la spital, în timp ce șoferul român a fost transportat la spitalul din Velletri în stare foarte gravă. Medicii se mențin rezervați în privința stării sale de sănătate. Tânărul se întorcea de la o petrecere cu amicii când a avut loc accidentul.

Autoritățile din Lariano investighează în continuare dinamica accidentului pentru a atribui eventuale responsabilități.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul