Un român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer s-a simțit rău la volan

Un român din Verona, George Tobol, a devenit eroul zilei în orașul său, după ce a reușit să oprească un autobuz al cărui șofer s-a simțit brusc rău în timp ce era la volan.

Autobuzul aparține societății de transport în comun ATV din Verona și în timp ce se deplasa cu pasageri la bord, șoferul s-a simțit brusc rău. Autovehiculul, scăpat de sub controlul șoferului, a început să se deplaseze brusc spre partea stângă a direcției de mers tamponând ușor un autoturism Mercedes.

Dar totul s-ar fi putut sfârși mai rău, dacă la bordul autobuzului nu se afla și George Tobol care, din fericire, este șofer și lucrează și el la aceeași companie. George nu s-a pierdut cu firea și dându-și imediat seama că ceva este în neregulă cu bărbatul de la volan, s-a grăbit să ajungă alături de el, a tras frâna de mână oprind imediat autobuzul și limitând astfel daunele care ar fi putut avea loc.

George Tobol, românul din Verona care a oprit autobuzul al cărui șofer s-a simțit brusc rău. Foto: L’Arena

Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul petrecut, probabil intuind că se va simți rău șoferul a luat la timp piciorul de pe accelerație. Un video despre acest caz, publicat de L’Arena, îl puteți viziona aici.

Șoferul a fost transportat la spital de ambulanța sosită la fața locului, dar și-a revenit destul de repede. Medicii au constatat că suferise o scădere a tensiunii arteriale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Un român erou la Verona. George oprește autobuzul al cărui șofer s-a simțit rău la volan. FOTO: L’Arena