Italia: corpul unui român fără viață scos din apele reci ale fluviului care traversează Roma

Trupul neînsuflețit al unui bărbat român în vârstă de 53 de ani a fost scos din apele aproape înghețate ale Tibrului, râul care traversează orașul Roma, capitala Italiei, informează Il Messaggero. Românul se pare că trăia într-o baracă împrovizată de pe malul râului și a murit de frig, sau de boală, trupul său fiind apoi luat de ape.

La secția de poliție din cartierul Porta Portese s-a prezentat o femeie spunând că a văzut un picior de om care se întrezărea în apă, de-a lungul Tibrului, între Garbatella și Portuense. Corpul a fost apoi identificat de carabinieri. Este vorba despre un român de 53 de ani, fără adăpost, care avea un pat improvizat pe malul apei.

Medicul legist nu a găsit semne de violență asupra corpului. Cu toate acestea, magistratul a ordonat autopsia trupului neînsuflețit, pentru a constata cu exactitate cauzele decesului. Conform primelor ipoteze, conaționalul nostru ar fi putut cădea în apă din cauză că i s-a făcut rău sau a decedat în urma frigului năprasnic al nopții.