Italia: Român găsit mort într-o hală industrială abandonată. Se presupune că a fost ucis

Onoranze Funebri Alina

Trupul unui bărbat român în vârstă de 43 de ani a fost găsit vineri, 27 decembrie, în jurul orei 18.00, într-o hală industrială abandonată din Livorno. În jurul său au fost găsite urme de sânge de aceea anchetatorii presupun că românul a fost ucis.

Bărbatul nu avea o locuință fixă, împreună cu alți doi români se adăpostea în hala respectivă care le asigura un acoperiș deasupra capului în aceste zile de iarnă.

- Continuarea articolului după publicitate -

Primii care au ajuns la fața locului au fost asistenții sanitari de pe salvare însoțiți la bord de un medic care nu a putut face altceva decât să constate decesul conaționalului nostru. Polițiștii au demarat o anchetă, iar ipoteza că bărbatul ar fi fost ucis nu este exclusă. În jurul său au fost găsite mai multe urme de sânge, relatează Livorno Today.

Român găsit mort într-o hală industrială abandonată din Livorno. Foto: Livorno Today

Hala industrială în care a fost descoperit trupul conaționalului nostru a aparținut societății americane TRW Inc. care avea deschisă o uzină la Livorno. Până pe 17 octombrie 2014 când a fost anunțată închiderea acesteia și de atunci locul respectiv zace abandonat.

În ultimele două luni un alt corp fără viață a fost descoperit în același loc. La începutul lunii noiembrie, Moira Piermarini, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă după ce participase la o petrecere ilegală organizată chiar în hala industrială respectivă. Atunci autoritățile au convocat proprietarii cărora li s-a cerut să asigure zona instalând camere și sisteme de alarmă. Măsuri care, chiar dacă ar fi adoptate, nu ar fi suficiente pentru a limita accesul în zonă.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!