Italia: Român găsit mort într-un container. Bărbatul avea răni adânci la cap

Un român în vârstă de 52 de ani a fost găsit luni seară, 28 martie, decedat la Genzano, o localitate din vecinătatea Romei. Conaționalul nostru avea răni adânci în zona capului, relatează Roma Today.

Se numea Costea Mihai și a fost găsit în jurul orei 22.30, pe via Terracini, într-un container de mari dimensiuni, folosit la transportul de mărfuri, aflat pe un teren părăsit care aparține unei foste firme de construcții.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un alt român, în vârstă de 39 de ani, care locuia cu victima. Costea Mihai era întins la pământ, în container și prezenta numeroase răni în zona capului provocate probabil de o secure, au declarat autoritățile.

Potrivit unei prime reconstituiri, Costel Mihai ar fi victima unor certuri între români, după ce au consumat băuturi alcoolice. În zona respectivă locuiesc mulți străini, care dorm în containere, rulote și barăci improvizate, pe un teren părăsit, plin cu vegetație, al unei foste firme de construcții.

Polițiștii suntem pe urmele unui grup de români care au părăsit zona aseară, în urma scandalului care a avut loc între ei și care s-a încheiat cu moartea lui Costea Mihai.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI