Italia: Român în stare foarte gravă la spital după ce a căzut prin acoperișul unei clădiri

Un cetățean român din Italia, în vârstă de 41 de ani, se află internat în stare foarte gravă la spital după ce în cursul dimineții de luni, 25 mai 2020, a suferit un accident de muncă. Conaționalul nostru se pare că a căzut prin acoperișul unei clădiri de la o înălțime de circa șase metri.

Potrivit ziarului L’Ortica, totul s-a întâmplat pe via Berlinguer din Ladispoli unde se află un atelier de tâmplărie gestionat chiar de bărbatul român, victima acestui accident. Din ancheta autorităților locale reiese că românul nostru se urcase pe acoperișul clădirii pentru a repara un cablu electric, dar la un moment dat acoperișul a cedat și acesta a căzut de la circa șase metri înălțime în interiorul unui service auto aflat lângă atelierul de tâmplărie, în aceeași clădire.

Locul unde a avut loc accidentul. Foto: orticaweb.it

La fața locului au intervenit în scurt timp două patrule ale carabinierilor și soția bărbatului român, precum și un elicopter care l-a transportat pe acesta din urmă la spital. Medicii se mențin rezervați în privința stării sale de sănătate.

Inspectorii de la Agenția Sanitară Locală Roma 4, care au efectuat alături de carabinieri verificările de rigoare la locul accidentului, nu au clasificat accidentul ca fiind un accident de muncă, precizează sursa citată.