Italia: Un român a încercat să salveze de la înec o mamă italiancă. Femeia s-a înecat sub ochii copiilor săi

O mamă italiancă în vârstă de 46 de ani s-a înecat sub ochii copiilor ei în timp ce se scălda  în apele canalului Fusia din localitatea Ripa del Bosco (Capriolo), provincia Brescia. Trupul femeii a fost târât câțiva kilometri, până la Palazzolo sull’Oglio, unde a fost scos din apă de un cetățean român, scrie Il Giorno.

Sara Picotti era la scăldat împreună soțul ei, cu cei doi gemeni ai lor în vârstă de 10 ani și cu un alt fiu de 14 ani. Mama copiilor a fost prima care a intrat în apă, dar la un moment dat s-a scufundat și a fost dusă de curent. Se presupune că a suferit o hidrocuție (sincopă survenită ca urmare a contactului brusc cu apa rece) sau o congestie.

Aurel Baciu, în vârstă de 51 de ani, locuiește în zonă și la momentul respectiv se afla pe țărmul canalului artificial. La un moment dat a văzut plutind la suprafață trupul femeii, a intrat imediat în apă și l-a tras la mal cu speranța că va putea să-i salveze viața, dar pentru Sara Picotti era din nefericire prea târziu.

Între timp, a fost apelat numărul 112 care a trimis la fața locului o ambulanță precum și un elicopter de la serviciul medical de urgență. Personalul sanitar nu a mai putut decât să constate decesul femeii.

Distribuie acest articol