Italia: Bărbat român jefuit și bătut de un tânăr african pentru că telefonul pe care l-a furat de la el era prea vechi

În seara zilei de vineri, 15 februarie, carabinerii din Piacenza (Emilia Romagna) au arestat un tânăr african, în vârstă de 21 de ani, care a furat telefonul unui bărbat român pe care l-a lovit apoi cu pumnii și picioarele, pentru că celularul era vechi. Agresorul a opus rezistență și s-a manifestat violent și în fața forțelor de ordine. Este acuzat de jaf, violențe și rezistență față de funcționari publici, scrie today.it

Tânărul african este originar din Mali, un stat din Africa occidentală, dar acum trăiește și este rezident la Castell’Arquato, în provincia Piacenza. În seara de vineri, el a jefuit un bărbat român în vârstă de 37 de ani care vorbea la telefon, în zona parcului Margherita, dar asta nu a fost de ajuns. După ce i-a smuls telefonul din mână, agresorul și-a dat imediat seama că era un model vechi și nu a fost prea mulțumit. S-a înfuriat și s-a întors să-l bată pe român, a început să îl lovească puternic cu mâinile și picioarele, iar telefonul i l-a aruncat într-un coș cu gunoi.

Românul și-a recuperat telefonul de la gunoi și a chemat carabinierii

Chemați de bărbatul român, carabinierii l-au găsit pe bărbatul african stând liniștit pe o bancă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. La vederea autorităților acesta s-a manifestat din nou cu violență, astfel încât a fost necesară intervenția unei alte patrule de carabinieri pentru a-l putea liniști.

Bărbatul african a fost arestat în cele din urmă și dus la sediul unității de carabinieri iar conaționalul nostru s-a prezentat la secția de urgențe unde a primit îngrijirile medicale necesare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul