Italia: Român la un pas de moarte după ce s-a izbit cu mașina de un copac, salvat de un localnic italian

Circula la bordul unui autoturism Fiat 600 atunci când a pierdut controlul volanului și a lovit un copac. În urma impactului, atât autoturismul, cât și copacul au luat foc, iar șoferul și-ar fi pierdut viața dacă un localnic nu ar fi intervenit la timp.

Accidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea Corrigliano Rossano din provincia Cosenza, pe strada comunală care duce la farul din Trionto, relatează ziarul Gazzetta del Sud. Șoferul aflat la volanul mașinii Fiat, un cetățean român, a rămas în stare de semiconștiență după ce s-a izbit cu autoturismul de copac și a riscat să fie mistuit de incendiul care s-a aprins în urma impactului cu copacul. Flăcările, mai scrie sursa citată, au început să cuprindă mașina în care se afla conaționalul nostru, precum și copacul pe care l-a lovit.

Din fericire, un localnic italian care se afla în trecere pe la locul accidentului și care se numește Francesco Tedesco, a intervenit și a reușit să deschidă portiera mașinii, apoi l-a scos pe șoferul român din mașină. Bărbatul italian a chemat apoi pompierii și ambulanța la fața locului pentru a stinge focul și pentru a oferi îngrijirile medicale de rigoare conaționalului nostru.

@rotalianul