Italia: Un român și un indian uciși de o mașină în timp ce mergeau pe jos, de-a lungul străzii

Un bărbat de origine română și unul de naționalitate indiană au fost uciși în Battipaglia (Campania) de o mașină, în timp ce se deplasau pe jos, de-a lungul străzii provinciale 136, la Serroni Alto, informează La Citta di Salerno.

Un impact puternic, cei doi au murit la locul accidentului

Pietonii, bărbatul român cu inițialele R.J., în vârstă de 42 de ani și bărbatul indian cu inițialele S.H. de 50 de ani, mergeau de-a lungul străzii ieri, 1 septembrie, în jurul orei 19:00, când au fost loviți de un autoturism Volkswagen Polo, la volanul căruia se afla o femeie de 49 de ani, E. F., rezidentă în Battipaglia. Cei doi, au constatat medicii ajunși la locul accidentului, au murit instantaneu, în urma impactului deosebit de puternic.

Un bărbat de origine română și unul de naționalitate indiană au fost uciși în Battipaglia (Campania) de o mașină, în timp ce se deplasau pe jos, de-a lungul străzii, sâmbătă, 1 septembrie. În imagine, mașina care i-a lovit pe cei doi. Foto: La citta di Salerno

Imediat după ce a lovit cele două victime, mașina Volkswagen Polo, care se deplasa în direcția localității Battipaglia a avut alt impact cu un autoturism gri metalizat Toyota Yaris, care mergea spre Pugliano: la volanul mașinii era o femeie de 34 de ani, cu inițialele R.R.  de origine germană. Mașina Volkswagen Polo a fost găsită de agenții de poliție când s-au prezentat la locul accidentului, la 200 de metri depărtare de locul impactului fatal cu bărbații uciși.

Cele două femei au fost duse la spitalul „Santa Maria della Speranza” din Battipaglia, unde au fost internate dar nu sunt în pericol de a-și pierde viața. Pentru cei doi bărbați, nu s-a mai putut face nimic, însă, agenții de la poliția municipală, conduși de comandantul Gerardo Iuliano și lucrătorii Crucii Roșii, au ajuns cei dintâi la locul tragediei și au acoperit cele două victime cu o pânză albă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Victimele se întorceau de la cumpărături

Un bărbat de origine română și unul de naționalitate indiană au fost uciși în Battipaglia (Campania) de o mașină, în timp ce se deplasau pe jos, de-a lungul străzii, sâmbătă, 1 septembrie. În imagine, carabinierii și polițiști ajunși la fața locului. Foto: La citta di Salerno

Împrăștiate pe asfalt, cumpărăturile celor doi bărbați, care, probabil, se întorceau de la supermarket: morcovi, o sticlă de Coca-Cola, alte produse alimentare, pe care cele două victime le-au achiziționat fără să știe ce se va întâmpla câteva minute mai târziu. Cumpăraseră și lapte, ferestrele mașinii Volkswagen care i-a lovit erau pline de laptele ieșit din sticle în momentul impactului. La câțiva pași, rucsacii bărbaților morți. În momentul accidentului fost prezenți mai mulți martori oculari, membrii unei familii la bordul unei mașini care tocmai trecea pe acolo în momentele fatale au văzut tot. La bordul masinii erau prezenți și doi copii, îngroziti de momentul dramatic pe care, din nefericire, l-au văzut cu propri ochi.

Cele două mașini, ambele confiscate, aveau aceeași parte, cea dreaptă, complet distruse. Investigatorii au cerut un test de sânge pentru ambele femei, cu scopul de a se verifica prezența drogurilor sau a alcoolului în sânge. O reconstituire mai precisă a dinamicii accidentului va fi posibilă după ce cele două șoferițe vor fi externate din spitalul din Battipaglia.