Italia: Un român a tamponat cu BMW-ul trei mașini, a fugit de la locul accidentului și s-a izbit de un zid

Un tânăr român, aflat la volanul unui BMW, a tamponat trei autoturisme în localitatea italiană Occhiobello din provincia Rovigo (Veneto) în cursul zilei de joi, 18 august 2022, apoi a fugit de la fața locului și s-a izbit de un zid. Conaționalul nostru a ajuns apoi în stare gravă la spital, relatează ziarul Il Gazzettino.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17:00 de joi, când conaționalul nostru, în vârstă de 24 de ani, circula cu mașina BMW pe via Eridania din localitatea menționată mai sus.

Ajuns la intersecția care duce spre cătunul Piacentina însă, bărbatul a pierdut controlul volanului și a lovit alte trei mașini: o Fiat Multipla, o Dacia Duster și o Lancia Y, conduse de cetățeni italieni.

Din fericire, niciunul dintre cei patru șoferi implicați în accidentul în lanț nu a suferit răni, dar tânărul român a fugit cu BMW-ul de la fața locului și s-a izbit apoi cu autoturismul de zidul unui pod aflat lângă sediul companiei Eurovo.

BMW-ul condus de tânărul român. Foto: ilgazzettino.it

Paramedicii interveniți ulterior la locul accidentului au constatat imediat că starea de sănătatea a șoferului român este gravă, deși acesta era conștient și răspundea la întrebările personalului medical. Tânărul de 24 de ani a fost transportat astfel la spitalul din Padova, unde a fost internat cu cod roșu de urgență.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de la Poliția Locală și carabinierii au intervenit și ei în scurt timp pentru a efectua investigațiile de rigoare, urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.