Italia: O româncă de 25 de ani a murit și un român de 19 ani a fost rănit într-un grav accident rutier

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 02:00 din noaptea de luni spre marți, 29 octombrie 2019, în zona Borgo Panigale din localitatea italiană Bologna, la sensul giratoriu de pe strada Benedetta Croce. Acolo, din cauze necunoscute încă, un autoturism Alfa Romeo a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de zidul de susținere a pământului de pe marginea străzii.

Mașina implicată în accident. Foto: Il Resto del Carlino

În urma impactului cu zidul, o tânără română de 25 de ani care se afla la volanul mașinii a decedat pe loc, în timp ce un tânăr de 19 ani, tot de naționalitate română, aflat pe scaunul pasagerului, a fost rănit grav. Pentru a scoate victimele dintre fiarele mașinii a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor, relatează surse locale.

Băiatul rănit a fost transportat la spital unde medicii au constatat că deși a suferit răni grave, nu se află în pericol de moarte. Autoritățile locale investighează asupra dinamicii accidentului pentru a descoperi cum s-a produs acesta și dacă au mai fost și alte mașini implicate.

Polițiștii la locul tragediei. Foto: Il Resto del Carlino

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20