Italia: O româncă de 38 de ani și prietenul ei italian și-au pierdut viața într-un grav accident de motocicletă

O femeie română în vârstă de 38 de ani și prietenul ei italian și-au pierdut viața în după amiaza zilei de sâmbătă, 30 mai, în urma unui accident cu motocicleta pe șoseaua ce leagă localitatea Gravere de Susa, în Piemonte, informează Torino Today.

Ionela Lungu se deplasa împreună cu prietenul și colegul ei de muncă, Gianmarco Luzzi, în vârstă de 41 de ani, pe un scuter TMax când, între Susa și Gravere, în zona curbelor Belvedere, s-au ciocnit cu o motocicletă Yamaha R1. Conaționala noastră și bărbatul italian cu care călătorea au decedat din cauza rănilor grave suferite în urma impactului.

La locul accidentului s-au prezentat personalul sanitar de la 118 și carabinierii.

Cei doi locuiau în Susa, deși bărbatul rezulta ca fiind rezident din punct de vedere anagrafic la Collegno.

Foto: Torino Today și pagina Facebook „Passione. Stile di vita Bikers-Zavorrine-La Moto nel cuore”.

„Valsusa plânge moartea Ionelei Lungu (38 de ani) si a lui Gianmarco Luzzi (41 de ani)” scrie pe pagina Facebook Passione. Stile di vita Bikers-Zavorrine-La Moto nel cuore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Sunt cele două victime ale accidentului care a avut loc pe autostrada 24, între Susa și Gravere. Ambii erau cunoscuți în Valsusa și lucrau la SITAF (Società Italiana Traforo Autostradale del Frejus Spa). Ionela locuia în Susa și timp de doi ani a fost angajată ca operator la șantierele autostrăzii gestionate de Ok Gol, o filială a SITAF. Gianmarco era rezident în Collegno și se ocupa de sectorul traficului. În anii precedenți, Ionela lucrase ca ospătar la pizzeria Bella Napoli din Susa.”

Distribuie acest articol