Italia: O româncă de etnie romă a adus pe lume un copil într-o fabrică abandonată, în toiul nopții

S-a întâmplat în localitatea Collegno de lângă Torino, în noaptea de luni spre marți, 28 aprilie, când o femeie română de etnie romă a fost nevoită să nască într-o fabrică abandonată deoarece n-a reușit să ajungă la spital la timp. Femeia, în vârstă de 31 de ani, mai are doi copii și se pare că locuiește împreună cu soțul ei în fosta oțelărie „Mandelli” situată pe via De Amicis din localitate.

Potrivit site-ului de știri locale Torino Today, femeia a început să intre în travaliu în jurul orei 3:40 din această noapte și a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță. Inițial, la fața locului s-au prezentat carabinierii pentru a încerca să ajute mama, dar la scurt timp după aceea a sosit și ambulanța. Micuțul însă se grăbea să vină pe lume, iar personalul medical nu a avut de ales și a fost nevoit astfel să ajute femeia să nască pe loc, în acea veche fabrică abandonată.

Din fericire, nașterea a decurs fără probleme și copilul, un băiat, a venit pe lume sănătos. Mama și pruncul său au fost transportați apoi la spitalul Maria Vittoria din Torino pentru îngrijirile medicale de rigoare și starea lor de sănătate este bună în acest moment, mai precizează sursa citată.