Italia: O româncă a fost găsită moartă în locuința sa. Trecea print-o perioadă grea a vieții

O femeie de origine română în vârstă de 48 de ani a fost găsită fără viață în locuința sa din Grosseto, în Toscana. Locuia pe via Roma și după ce îi murise soțul femeia era în atenția serviciilor sociale, potrivit publicației Il Tirreno.

De duminică, operatorul social de la Caritas de Follonica nu o mai văzuse și auzise. El o avea în grijă pe Nadia care trecea printr-o perioadă nu tocmai fericită a vieții sale. Mânca  la cantina Caritas, situată la câțiva zeci de metri de casa în care locuia și era sub protecția serviciilor sociale.

În locuința insalubră în care își ducea zilele se mutase după moartea soțului ei, Floriano Pimpinelli, pentru care lucrase ca „badantă”. Singură, săracă și deprimată, nu a reușit să depășească situația în care se afla.

Operatorul social a mers la ușa Nadiei pentru a vedea dacă totul este în ordine cu ea, dar nimeni nu i-a răspuns. A chemat pompierii și carabinierii care au forțat ușa casei în care au găsit corpul fără viață al femeii.

Pentru moment cauzele morții sunt necunoscute și este posibil ca asupra corpului neînsuflețit să fie efectuată autopsia. Cheltuielile înmormântării vor fi suportate de primăria orașului Grosseto.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul