Italia: O româncă întreținea relații intime cu un italian în fața unei școli. Denunțați de Poliția Locală

O româncă și un bărbat italian au fost denunțați de Poliția Locală după ce au întreținut relații intime în mașină, în fața unei școli din Perugia, zona Fontivegge.

Conform Perugia Today, mai multe persoane au semnalat la poliție că două persoane fac sex în plină zi, într-o mașină parcată practic în fața unei școli.

„În fața școlii, de parcă nimic nu s-ar întâmpla, este un cuplu care face sex într-o mașină. Scandalos!”, au transmis mai mulți cetățeni poliției, inclusiv cu locația exactă a autoturismului.

Odată sosită la fața locului, o patrulă a Poliției Municipale a verificat veridicitatea celor relatate.

Cei doi au fost găsiți de polițiști în mașina respectivă. Era vorba despre un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care hotărâseră să întrețină relații sexuale în plină zi și în imediata apropiere a unei școli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ambii au fost denunțați pentru fapte obscene în loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere

„Oficiul de Securitate Urbană al Poliției locale din Perugia a semnalat fapte obscene într-un loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere și deci a unui pericol pentru minorii care la acel moment se aflau în afara clădirii și care ar fi putut fi martori. Este vorba de un bărbat italian și o femeie cu domiciliul în Perugia, de origine română, care au consumat raporturi sexuale în vehiculul bărbatului, într-o parcare din imediata vecinătate a școlii și vizibilă din aceasta”, se arată într-un comunicat al Primăriei din Perugia.