Italia: româncă răpită de 2 pakistanezi și altă româncă după ce a răspuns la o ofertă de muncă pe Facebook

O femeie română în vârstă de 33 de ani a fost răpită în Italia de doi cetățeni pakistanezi în complicitate cu o altă româncă, după ce a răspuns la o ofertă de muncă publicată pe Facebook.

Victima, o femeie română a cărui ințiale sunt D.T., a acceptat în urmă cu câteva săptămâni o ofertă de muncă publicată pe Facebook de o altă femeie română stabilită Italia, pe nume Angelica Cobzaru și în vârstă de 33 de ani, cu care urma să se întâlnească la aeroportul Fiumicino din Roma pentru a fi dusă la locul de muncă. La aeroport, conaționala noastră a fost așteptată de Cobzaru și un bărbat pakistanez, Mohammad Azeem, în vârstă de 33 de ani și el, dar în loc să o ducă la un loc de muncă, așa cum i-a fost promis, cei doi au răpit-o.

După ce au ținut-o în prima noapte într-un hotel din Roma, Cobzaru și Azeem au dus-o apoi pe D.T. în localitatea Mondragone din provincia Caserta, cu scopul de a o obliga să lege o căsătorie cu un alt cetățean pakistanez în vârstă de 29 de ani, Kashif Hanif. După circa două săptămâni de coșmar, timp în care a fost ținută prizonieră într-o locuință din localitatea menționată mai sus, conaționala noastră, care era victima acestor infractori, a reușit să se elibereze atunci când a fost nevoită să meargă la Consulatul român pentru a elibera actele necesare formalizării căsătoriei.

Ajunsă la Consulat în data de 22 aprilie 2019, D.T. a cerut imediat ajutorul angajaților care au cerut imediat intervenția poliției și astfel Kashif Hanif a fost arestat. La scurt timp după aceea, au fost arestați și ceilalți doi complici ai săi, Angelica Cobzaru și Mohammad Azzem.

Cei trei infractori sunt acuzați astfel de sechestru de persoană cu scopul de a o șantaja și de furt, conform mandatului de arestare emis de procurorul Lalia Morra de la procuratura din Napoli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI