Italia: Româncă salvată de agresiunea partenerului datorită fiicei sale din România

O femeie româncă în vârstă de 44 de ani, rezidentă la Bologna, a apelat la o modalitate neobișnuită de a cere ajutor în timp ce era agresată de partenerul ei.

A trimis un mesaj fiicei sale, care locuiește în România, împreună cu o fotografie și o cerere de ajutor, spunându-i că bărbatul o bătea din nou.

În ciuda distanței considerabile, fiica a reușit să își ajute mama, apelând o prietenă care locuiește în Bologna. Aceasta din urmă a sunat la numărul de urgență 113, permițând poliției să intervină și să oprească agresiunea care avea loc într-un apartament de pe Via Massarenti, relatează E-TV.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, de origine marocană, deja cunoscut de poliție pentru fapte similare, a fost arestat.

Acesta este acuzat de rele tratamente și vătămări corporale provocate conaționalei noastre cu care avea o relație de ceva timp.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au fost alertați, ofițerii de poliție s-au grăbit la adresa indicată de prietena femeii agresate.

Deja de pe scări se auzeau țipete și zgomote. Când bărbatul a deschis ușa, poliția a descoperit urmele evidente ale agresiunii: sânge pe podea și femeia vizibil rănită, cu vânătăi în diverse părți ale corpului și o tăietură pe frunte.

Victima a fost transportată la spital, unde a fost îngrijită, având nevoie de aproximativ 20 de zile de îngrijire medicală.

Potrivit declarațiilor femeii, aceasta nu era prima dată când partenerul o bătea, însă nu a depus niciodată plângere împotriva lui.

De această dată, intervenția de la distanță a fiicei din România a permis poliției să pună capăt abuzurilor. Arestul a fost deja confirmat, iar bărbatul se află acum în închisoare.