Italia: O româncă și-a pierdut viața în primele ore din noul an în urma unui grav accident rutier

Tragedia a avut loc în noaptea de Revelion pe autostrada A12 din Italia, între localitățile Torrimpietra și Fregene unde o femeie română și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Alte patru persoane au fost rănite în urma aceluiași accident.

Potrivit presei locale, trei autoturisme au fost implicate în tragicul accident care a avut loc în jurul orei 01:30 din noaptea de 31 decembrie 2019 spre 1 ianuarie 2020: un Citroen C1, un Opel și un Ford. La bordul mașinii Citroen, pe scaunul pasagerului, se afla o femeie română în vârstă de 52 de ani, rezidentă în zona Magliana din Roma, iar la volan se afla un bărbat de 60 de ani din Ladispoli.

Cei doi circulau pe A12 înspre Civitavecchia când, din cauze încă în curs de investigare, a avut loc accidentul și cele trei mașini s-au tamponat. Impactul se pare că a provocat decesul conaționalei noastre pe loc, în timp ce bărbatul aflat la volan a suferit răni grave și se află internat acum la spitalul Gemelli din Roma.

Alte trei persoane implicate în accident au suferit răni mai mult sau mai puțin grave, au mai precizat autoritățile locale, dar viața lor nu se află în pericol.