Italia: O româncă și un avocat italian arestați, exploatau o tânără de origine română pentru prostituție

Un avocat italian și o femeie română au fost arestați în dimineața zilei de luni, 16 decembrie 2019, acuzați fiind de exploatarea unei alte românce pentru prostituție. Cei doi amenințau victima și o obligau să întrețină raporturi sexuale cu cât mai mulți clienți după care îi luau jumătate din banii câștigați.

Potrivit surselor locale, avocatul italian specializat în drept civil, M. Bertoldi, în vârstă de 40 de ani și originar din Todi, dar care avea biroul în Perugia, a lucrat în complicitate cu o femeie română de 30 de ani, A. A. V. Olariu, pentru a exploata o altă femeie de aceeași naționalitate pentru prostituție. În baza dovezilor adunate de procurori, Olariu o amenința și chiar o lovea pe conaționala ei pentru a o constrânge să întrețină raporturi sexuale cu clienții în termenii impuși de ea, apoi îi lua jumătate din suma câștigată, bani pe care îi împărțea ulterior cu avocatul Bertoldi.

Olariu și avocatul se ocupau cu găsirea clienților pentru românca exploatată publicând anunțuri pe site-urile de matrimoniale, iar întâlnirile aveau loc apoi într-un apartament de pe via Mario Angeloni din Perugia. În zilele în care Olariu nu era prezentă, avocatul Bertoldi se ocupa el însuși de supravegherea româncei pe care o exploatau și de încasarea banilor, mai scrie sursa citată.

Cei doi infractori au fost puși sub arest la domiciliu în dimineața zilei de ieri și urmează să fie judecați pentru proxenetism. Avocatul Mauro Bertoldi este anchetat de asemenea și într-un caz de corupție alături de colega sa de birou, Nicoletta Pompei și judecătorul Tommaso Sdogati, caz care a fost descoperit de anchetatori în urma interceptărilor făcute în timp ce adunau dovezi pentru a demonstra implicarea avocatului și a româncei în cazul de proxenetism prezentat mai sus.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20