Federica Dieni, președinta relațiilor de prietenie interparlamentară dintre Italia și România

Federica Dieni a fost numită președinte al Secțiunii bilaterale de Prietenie a Grupului italian al Uniunii Interparlamentare pentru România (Sezione bilaterale di Amicizia del Gruppo italiano dell’Unione Interparlamentare per la Romania).

Federica Dieni este purtătorul de cuvânt și vicepreședintele grupului parlamentar al Mișcării 5 Stele la Camera Deputaților din Parlamentul italian.

Nominalizările celor 94 de președinți ai secțiunilor au fost făcute oficiale de către președintele Uniunii Interparlamentare, Pier Ferdinando Casini, în acord cu grupurile parlamentare și în urma comunicării președinților Camerei și Senatului.

„Mă simt deosebit de mândră de această îndatorire care mi-a fost dată – a declarat Federica Dieni – îndatorire pe care o voi efectua cât mai bine posibil, astfel încât relațiile dintre Italia și România să devină și mai avantajoase”.

Federica Deini este născută la Reggio Calabria, la 6 martie, 1986. Este de profesie avocat și face parte din formațiunea politică Movimento 5 Stelle.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol