Italia: Românul dispărut când se întorcea spre România de la muncă din Spania a fost găsit

Barbu Petre, în vârstă de 50 de ani și originar din Vârtop, județul Dolj, se întorcea cu un autocar de la muncă din Spania, dar în timpul unui popas în Italia bărbatul a dispărut fără urmă. Polițiștii români relatează că în cele din urmă acesta a fost depistat în Italia de autoritățile locale.

Conaționalul nostru dispăruse în data de 12 octombrie 2019 dintr-o parcare situată la circa 100 de kilometri distanță de granița dintre Italia și Slovenia. Un cunoscut de-al său spunea atunci că Petre a coborât din autocarul cu care se îndreptau spre România la un popas în nordul Italiei, dar nu a mai urcat înapoi. Petre a fost căutat de ceilalți colegi de drum în zona respectivă, dar acesta era de negăsit.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul a fost depistat într-un final de autoritățile italiene în localitatea Trieste.

„Situaţia unui bărbat de 50 de ani, din Vîrtop, care fusese dat dispărut în cursul acestei luni a fost clarificată, după ce autorităţile din Italia au informat poliţiştii doljeni că acesta a fost depistat în oraşul Trieste, în siguranţă. Acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, spun polițiștii din Dolj.

Nu s-au făcut publice alte informații despre motivul sau modul în care românul a dispărut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul