Italia: S-a răsturnat cu camionul după ieșirea dintr-un tunel, șofer român își pierde viața

Update: Șoferul român se numește Mircea Dragomir și era rezident la Verona, în Italia.

Un șofer de camion și-a pierdut viața marți, 23 aprilie, ca urmare a unui accident rutier pe autostrada A15 Cisa, nu departe de Pontremoli (Massa Carrara), la granița dintre Toscana și Emilia Romagna. Șoferul era un bărbat de naționalitate română în vârstă de 55 de ani, scrie parmareport.it.

După o primă reconstituire a accidentului se pare că, din cauza condițiilor de drum nefavorabile cauzate de precipitațiile intense, la ieșirea dintr-un tunel șoferul a pierdut controlul asupra camionului care s-a lovit de gardul de protecție de pe marginea autostrăzii, apoi s-a răsturnat.

La locul accidentului s-au prezentat carabinierii și ambulanța, dar nimic nu l-a mai putut salva pe șoferul român. A fost alertat și un elicopter menit să intervină în astfel de cazuri, dar nu a putut lua parte la operațiunile de ajutor din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Chiar și ambulanța a întâmpinat dificultăți pentru a ajunge la locul accidentului datorită vizibilității reduse și a drumului alunecos.

Autostrada a fost închisă pentru mai multe ore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI