Italia: se simte rău în timpul nopții și cade la podea. Anamaria moare la numai 38 de ani

Tragedia a avut loc în cursul nopții de joi spre vineri, 19 aprilie 2019, la Valle di Assano, o mică fracțiune din localitatea Rocchetta e Croce, provincia Caserta, unde o femeie română a decedat după ce s-a simțit rău și a căzut la podea.

Anamaria F., în vârstă de 38 de ani, era rezidentă în Italia de ceva timp, scrie site-ul de știri locale Paese News și avea o relație cu Giuseppe, un bărbat italian de 40 de ani din localitate care în urmă cu numai 2 luni își pierduse și soția, decedată în urma unei boli lungi.

În jurul orei 3:00 din noaptea de joi spre vineri, conaționala noastră a început să se simtă rău și s-a ridicat pentru a merge la baie, dar a căzut la podea după câțiva pași. Giuseppe a sunat imediat la 118 pentru a cere ajutor medical și odată ajunsă ambulanța la fața locului, personalul medical a încercat din răsputeri să o resuscite pe femeie, dar nu a reușit să o salveze. Medicul a declarat că a murit din cauze naturale.

Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre va fi transportat în România pentru funeralii, mai scrie sursa citată, în timp ce comunitatea din zonă s-a adunat în jurul familiei și a bărbatului italian pentru a le fi alături în urma acestei tragedii.

Distribuie acest articol