Italia: Se trezește din comă și povestește cum un român a vrut să o omoare. „A trecut peste mine cu mașina”

O tânără de origine albaneză, rezidentă la Torino, în Italia, după aproape 3 luni s-a trezit din starea de inconștiență provocată de un accident stradal și a declarat: „Am fost lovită de o furgonetă cu numere românești.” Femeia, cu inițialele K.B., a fost inițial lovită și aruncată la pământ, după care mașina a trecut de mai multe ori peste ea, relatează diariodelweb.it.

Trezită din comă, reușește să furnizeze agenților de poliție detalii despre autovehicul, care duc la identificarea celui care a încercat să o omoare, un cetățean român în vârstă de 23 de ani.

Accidentul a avut loc pe data de 27 iulie, în jurul orei 4:00 dimineața iar bărbatul român Demir E.C., născut în anul 1995, este acum acuzat de tentativă de omor. Furgoneta sa a intrat pe contrasens în via Foà și a lovit-o puternic pe tânără, aruncând-o la pământ. După aceea, a încercat să treacă de mai multe ori cu mașina peste ea, provocându-i leziuni grave, fracturi multiple și traume care i-au indus o stare de comă pentru aproape trei luni de zile.

Investigațiile imediate au făcut posibilă identificarea furgonetei, un Nissan Primastar, înmatriculată pe numele unui cetățean român, Demir E.C. În mod ciudat, acesta denunțase furtul mașinii chiar în ziua de 27 iulie, pe care a găsit-o, conform declarațiilor sale, tot în aceeași zi parcată undeva, în Padova.

În urma anchetei, a vizionării imaginilor telecamerelor de supraveghere stradală, din examinarea înregistrărilor telefonice, a rezultat că autovehiculul românului nostru, după incidentul din via Foà din Torino, s-a îndreptat într-adevăr spre Padova. Doar că la volanul mașinii nu a fost altul decât proprietarul acesteia care acum, pe baza mărturiei tinerei, este acuzat de tentativă de omor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI