Italia: se urcă pe un tren și este electrocutat, Florin moare la numai 20 de ani sub ochii fratelui său

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 23 iunie 2019, în gara de tren a localității italiene Nettuno, de lângă Roma, unde un tânăr român și-a pierdut viața în urma a ceea ce trebuia să fie un joc.

Florin Cercel avea numai 20 de ani și era un tânăr român foarte bine integrat în comunitatea din Nettuno, unde locuia cu familia sa. În seara zilei de sâmbătă a ieșit cu fratele său de 16 ani și alți trei prieteni la o bere în oraș și trebuia să fie o seară distractivă, dar s-a transformat în tragedie după numai câteva ore.

Florin Cercel, 20 de ani, tânărul român electrocutat la Nettuno. Sursa foto: ilgranchio.it

După miezul nopții, cei cinci prieteni au ajuns la gara de tren din localitate, iar Florin, în spirit de joacă, a decis să se urce pe acoperișul unui tren. Din nefericire, contactul cu pantograful (dispozitivul care face legătura între tren și cablurile de curent) l-a electrocutat pe tânărul nostru conațional, aruncându-l la pământ și lăsându-l fără suflare sub privirea neputincioasă a fratelui său.

În zadar au încercat să-l resuscite, mai întâi prietenii, apoi cei de pe ambulanța chemată la locul tragediei; viața lui Florin nu a mai putut fi salvată. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morgă în așteptarea unei decizii din partea procuraturii.

„Băusem puțin, era doar o joacă și s-a terminat cu o tragedie”, au declarat prietenii lui Florin în fața anchetatorilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii care investighează cazul au preluat imaginile de pe camerele video de supraveghere din gară pentru a reconstrui cu exactitate dinamica faptelor