Italia: Sfârșitul dramatic al Getei Pavel, moartă în mijlocul străzii după ce s-a simțit brusc rău

Geta Pavel trăia doar pentru copilul său și avea mereu un zâmbet și un salut călduros disponibil pentru toți cei care o cunoșteau, de aceea vestea decesului său a venit ca un șoc pentru toți localnicii din localitatea italiană Canneto sull’Oglio, provincia Mantova, unde conaționala noastră trăia de mulți ani alături de fiul său, Marco.

Tragedia este relatată de cotidianul local OglioPo News, de unde aflăm că tânăra mamă româncă a decedat în jurul orei 15:00 din după-amiaza zilei de astăzi, 30 august 2018, când tocmai terminase o lecție de condus la școala de șoferi.

Coborând din mașină pe via Umberto Sgarbi, a făcut câțiva pași, probabil intenționând să se întoarcă la locuința sa din via Roma și a ajuns doar până în fața supermarket-ului Italmark când, din senin, a început să se simtă rău și s-a așezat la pământ.

Instructorul de la școala de șoferi a văzut-o și a încercat să-i ofere primul ajutor, în așteptarea ambulanței, dar orice tentativă de a o salva a fost în van. Mulți localnici care se aflau la acea oră la cumpărături au asistat neputincioși la decesul conaționalei noastre. La fața locului s-au prezentat, de asemenea, și carabinierii pentru constatările de rutină.

Cine a cunoscut-o pe Geta Pavel o descrie ca fiind o femeie foarte muncitoare, rezervată și modestă, foarte credincioasă și amabilă mereu. Dorința de a obține permisul de conducere era foarte mare pentru Geta, pentru că ar fi ajutat-o să se împartă mai ușor între casă, școala fiului său și muncă. Era pentru ea o provocare pe care se pregătea să o învingă cu determinare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După divorț, Geta l-a crescut pe fiul său practic singură, mai scrie sursa citată. Conaționala noastră mai avea un frate în Italia, care trăiește în regiunea Veneto. Trupul fără viață al femeii a fost dus la morga Casa Leandra din zonă, în timp ce în jurul micului Marco s-au strâns foarte mulți localnici, în așteptarea rudelor conaționalei noastre.